Geräte und Zubehör
Rundsburgers met kaasvulling
Zubereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
8 stuks
Zutaten
-
broodje, droog1
-
water voor het weken
-
peterselie enkel de blaadjes15 g
-
uien doormidden gesneden130 g
-
plantaardige olie20 g
-
ei1
-
rundergehakt600 g
-
mosterd20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
Cheddar kaas of andere halfzachte kaas, in 8 stukken (3 x 3 cm, 5 mm dik)150 g
-
plantaardige olie
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
22 g
Kalorien
1395 kJ /
333 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
0.7 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Bibimbap burrito
45 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 Std.
Tex-mexburger
4 Std. 25 Min
Granité van koffie
8 Std. 10 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min