Geräte und Zubehör
Rundsburgers met kaasvulling
Zubereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
8 stuks
Zutaten
-
broodje, droog1
-
water voor het weken
-
peterselie enkel de blaadjes15 g
-
uien doormidden gesneden130 g
-
plantaardige olie20 g
-
ei1
-
rundergehakt600 g
-
mosterd20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
Cheddar kaas of andere halfzachte kaas, in 8 stukken (3 x 3 cm, 5 mm dik)150 g
-
plantaardige olie
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
22 g
Kalorien
1395 kJ /
333 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
0.7 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Bibimbap burrito
45 Min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min
Detoxsapje met appel en peer
10 Min