Geräte und Zubehör
Napolitaanse Pizza
Zubereitung 30 Min
Gesamt 9 Std.
2 portie
Zutaten
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
bloem360 g
-
zout8 g
-
citroensap30 g
-
bloem voor bestuiven werkvlak
-
tomatenblokjes uit blik in stukken200 - 220 g
-
buffelmozzarella goed uitgelekt, in plakjes gesneden200 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
basilicumblad, vers voor garnering
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
42.4 g
Kalorien
4109.9 kJ /
982.3 kcal
Fett
24.6 g
Ballaststoff
6.6 g
Gesättigte Fettsäuren
13.6 g
Kohlenhydrate
145.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 Min
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Vegetarische chili
35 Min
Shakshuka
50 Min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Aalsterse Vlaai
1 Std.