Geräte und Zubehör
Fruit ijs
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 portie
Zutaten
-
suiker naar smaak60 g
-
bevroren fruit naar behoefte in stukken gesneden, in één laag ingevroren (zie tip)500 g
-
room, elk type (van koemelk)120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
1 g
Kalorien
560 kJ /
134 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
2.7 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 Min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Kimchi
Keine Bewertungen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Keine Bewertungen
Ijs van bevroren fruit
5 Min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 Min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen