Geräte und Zubehör
Pompoensoep met room
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portie
Zutaten
-
gember, vers wortel in dunne plakjes20 g
-
lente-ui 2 in stukken (3 cm) en 1 in diagonale ringen (2 mm)90 gram
-
komijnzaad1 ½ tl
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen¾ tl
-
koriander, vers¾ tl
-
boter30 g
-
pompoen vlees in stukjes (2-3 cm)600 g
-
water700 g
-
tomatenpuree30 g
-
1 ½ kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
peper, gemalen½ tl
-
room, elk type (van koemelk)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
3 g
Kalorien
746 kJ /
178 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
2.5 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 Std. 40 Min
Pruimenjam
55 Min
XXL - Pompoensoep
50 Min
Tomatensoep met Burrata
35 Min
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min
Verse Tomatensoep
30 Min
Béchamelsaus
15 Min