Geräte und Zubehör
Bloemkool met kaas
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
6 porties
Zutaten
-
200 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken200 g
-
water500 g
-
bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes1
-
bloem50 g
-
boter40 g
-
melk500 g
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen witte peper volgens smaak2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optional)1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
17 g
Kalorien
1273 kJ /
305 kcal
Fett
20 g
Ballaststoff
5.1 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
200 g prei fruiten
20 Min
200 g ui fruiten
20 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Appelmoes
20 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.
Aardappelpuree
45 Min