Geräte und Zubehör
Romige champignonsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
verse champignons gehalveerd of in vier gesneden400 g
-
water500 - 600 g
-
melk200 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
room50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes4 takjes
-
roomkaas (optional)40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
7 g
Kalorien
550 kJ /
132 kcal
Fett
9 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Uiensoep
1 Std.
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Gembersoep met rode paprika
50 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Romige erwtensoep
40 Min