Geräte und Zubehör
Bolognesesaus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
selder in stukken gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden80 g
-
uien gevierendeeld160 g
-
olijfolie25 g
-
pancetta naar smaak, in blokjes gesneden100 - 120 g
-
rundergehakt verbrokkeld250 g
-
varkensgehakt verbrokkeld250 g
-
witte wijn, droog70 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree30 g
-
gedroogde laurierbladeren3
-
zout1 tl
-
volle melk100 g
-
verse peterselie voor garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
527.2 mg
Protein
19.4 g
Kalorien
1459.1 kJ /
348.7 kcal
Fett
25.2 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
8.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Keine Bewertungen
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.
Spaghetti Bolognese
40 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min
Gehaktballetjes met Groenten
20 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.
Koninginnenhapje
55 Min
Verse Tomatensoep
30 Min
Béchamelsaus
15 Min