Geräte und Zubehör
Sinaasappel Sponge Cake
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
8 portie
Zutaten
-
patisseriebloem voor bebloemen cakevorm
-
suiker plus extra om te bestrooien250 gram
-
sinaasappel ongepeld, in vieren1
-
eieren3
-
100 gram boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukkenzonnebloemolie plus extra voor het invetten100 gram
-
130 g room, elk type (van koemelk)volle yoghurt130 g
-
patisseriebloem250 g
-
bakpoeder15 g
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
200.4 mg
Protein
5.6 g
Kalorien
1627 kJ /
388.9 kcal
Fett
15.1 g
Ballaststoff
0.9 g
Gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
58.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Victoria biscuit gebak
1 Std. 10 Min
Chicago deep dish-pizza
Keine Bewertungen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Rijst met kip en champignons
30 Min
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 Std.
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Eiersalade met curry
1 Std. 30 Min
Amandelcake
50 Min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min
Zachte Appelcake
50 Min