Geräte und Zubehör
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
16 stuks
Zutaten
Chocoladetaart
-
boter om de vorm in te vetten
-
meergranenbloem om de vorm te bestuiven
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
suiker200 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
ongezoete cacaopoeder25 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten3
-
zout1 snuifje
Karamel espresso
-
bruine suiker250 g
-
espressokoffie120 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
water1000 g
-
azijn1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
6 g
Kalorien
1731 kJ /
414 kcal
Fett
21 g
Ballaststoff
2.1 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Soefganiots
2 Std.
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Bloementaartje met amandelcrème
1 Std. 10 Min
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
Mout milkshake
10 Min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2 Std. 35 Min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Keine Bewertungen
Gestoomde citroencake
2 Std. 20 Min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Baklava kaastaart
Keine Bewertungen
Buikmannetjes
1 Std. 30 Min
Snelle brownie
25 Min