Geräte und Zubehör
Volkorenbrood
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std.
8 stuk
Zutaten
-
water en een beetje om te koken350 g
-
verse gist15 g
-
volkoren tarwebloem type 150, en een beetje voor het werkblad500 g
-
zout2 volle tl
-
wit rijstmeel om te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
7.6 g
Kalorien
884 kJ /
208 kcal
Fett
1.4 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De smaak van ambachtelijk brood
6 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoete Aardappel Bloemtaart
Keine Bewertungen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Speltbrood
Keine Bewertungen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min