Geräte und Zubehör
Wit Brood
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 45 Min
12 porties
Zutaten
Voordeeg
-
water50 g
-
verse gist5 g
-
1 el honingsuiker1 el
-
bloem110 g
Brooddeeg
-
water300 g
-
verse gist20 g
-
bloem540 g
-
zout2 afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
396.3 mg
Protein
7.3 g
Kalorien
863 kJ /
206 kcal
Fett
1.1 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
41.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De smaak van ambachtelijk brood
6 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Coconut Dream
10 Min
Kracht Muesli
25 Min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min
Express Aardbeien Dessert
5 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.
Verse Tomatensoep
30 Min