Geräte und Zubehör
Champignonsaus met room en witte wijn
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
1 pot
Zutaten
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Natrium
1636 mg
Protein
13 g
Kalorien
3309 kJ /
789 kcal
Fett
62 g
Ballaststoff
10.3 g
Gesättigte Fettsäuren
49 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indikken modus
17 Rezepte
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Bechamelsaus
15 Min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Groene pepersaus
20 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Aardappelpuree
45 Min