Kompatible Versionen
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g witte langkorrelige rijst
- water, plus extra om de rijst te weken
- 2 witvisfilets, ontveld, 150-180 g elk (bv. koolvis, tong, rivierbaars)
- zout, plus extra naar smaak
- gemalen peper, plus extra naar smaak
- 6 kerstomaten, gehalveerd
- 120 g appel (1 appel), in stukken (1.5 cm), klokhuis verwijderd
- 120 g peren (1 rijpe peer), in stukken (1.5 cm), klokhuis verwijderd
- 1 el honing
- 1 el citroensap
- 130 g wortelen, in staafjes (1 cm x 5 cm)
-
4
groene asperges, in de lengte gehalveerd als ze dikker zijn dan 1 cm
oder 150 g broccoliroosjes - 40 g bloem
- 20 g bruine suiker
- 20 g boter
- 150 g uien, in stukken (4 cm)
- 1 teentje knoflook
- 250 - 300 g butternut pompoen, geschild, in stukken (3 cm)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 80 g rijpe tomaten, in stukken
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 400 g water
- verse bieslook, gesneden, als garnituur
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3480 kJ / 832 kcal
- Protein
- 43 g
- Kohlenhydrate
- 105 g
- Fett
- 22 g
- Ballaststoff
- 13.2 g
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