Geräte und Zubehör
Groenten met aardappelen en vlees
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
1 portie
Zutaten
-
aardappelen in stukken gesneden40 - 60 g
-
groenten in stukken gesneden90 - 100 g
-
20 - 30 g visfilet, in stukjes gesnedenvlees stukken, pees vrij in stukjes gesneden20 - 30 g
-
water400 g
-
sinaasappelsap30 - 45 g
-
koolzaadolie (8-10 g)2 - 2 ½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
8 g
Kalorien
831 kJ /
199 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
2.8 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Fruitpapje met ontbijtgranen
Keine Bewertungen
Suikerglazuur
Keine Bewertungen
Bijentaart met glazuur
1 Std. 25 Min
Verse pasta zonder eieren
Keine Bewertungen
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Basisbouillon
Keine Bewertungen
Glutenvrij chocoladebrood
1 Std. 10 Min
Aardappel- en groentenpuree
40 Min
Bechamelsaus
15 Min
Aardappelpuree
45 Min
Groentensoep
35 Min