Geräte und Zubehör
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Zubereitung 35 Min
Gesamt 13 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Vanilla Ganache (the day before)
-
gelatin sheets (approx. 2 g each)2
-
cold water to soak
-
white chocolate cut into pieces85 g
-
cream, 35 % fat395 g
-
2 tsp vanilla pastevanilla pod seeds only1
Caramel
-
sugar100 g
-
butter, unsalted in pieces45 g
-
cream, 35 % fat room temperature3 g
Pecan Praline
-
pecan nut divided315 g
-
water30 g
-
sugar115 g
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
puff pastry1 sheet
-
powdered sugar15 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
215.2 mg
Protein
9.6 g
Kalorien
4472.9 kJ /
1069 kcal
Fett
88.6 g
Ballaststoff
7 g
Gesättigte Fettsäuren
31.7 g
Kohlenhydrate
72.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Allergen Free Overnight Oats
8 Std.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Keine Bewertungen
Pumpkin Chai Latte
Keine Bewertungen
Salmon with Grapefruit Quinoa
Keine Bewertungen
Liquid Caramel
Keine Bewertungen
Fruit Smoothie
Keine Bewertungen
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Keine Bewertungen
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Mexican chicken soup
40 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 Min
Vanilla Steamer
5 Min