Geräte und Zubehör
Chicken Satay with Peanut Sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
70 pieces
Zutaten
Chicken Satay
-
chicken cut in 2-3 cm cubes2000 g
-
fresh lemongrass white part only, sliced5
-
fresh ginger25 g
-
fresh turmeric25 g
-
cumin powder10 g
-
coriander powder15 g
-
fennel powder25 g
-
brown sugar150 g
-
honey100 g
-
cooking oil70 g
-
salt¾ tbsp
Peanut Sauce
-
toasted peanuts (see tips)350 g
-
shallots100 g
-
fresh ginger30 g
-
garlic cloves3
-
dried chilli paste (cili boh) adjust to taste50 g
-
cooking oil80 g
-
fresh lemongrass white part only, bruised2
-
hot water300 g
-
palm sugar50 g
-
dried tamarind piece1
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
157.9 mg
Protein
6.9 g
Kalorien
553.4 kJ /
132.3 kcal
Fett
9.1 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hand Ripped Cabbage
20min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Lemon roast chicken
1h 35min
Bannofee Muffin
45min
Macadamia Chocolate Cookies
45min
Traditional Fried Rice
20min
Buttermilk Chicken
1h 10min
Fast and Super Easy Noodles
15min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Ayam Paprik
30min
Sweet and sour chicken with rice
45min