Ginger Fried Rice

Ginger Fried Rice

3.2 11 Bewertungen
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
8 portions

Zutaten

  • boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)
    150 g
  • sesame oil plus 1 tbsp extra
    60 g
  • white pepper powder
    1 dash
  • light soy sauce plus 1 tsp extra
    20 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh ginger cut in 3 cm cubes
    80 g
  • cooked rice (see tip)
    550 - 600 g
  • eggs lightly beaten
    2
  • chicken stock powder
    10 g
  • spring onions chopped, to garnish
    2 sprigs

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 231 kcal / 968 kJ
Protein 7 g
Fett 12 g
Kohlenhydrate 23 g
Ballaststoff 1 g
Gesättigte Fettsäuren 2 g
Natrium 126 mg

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