Geräte und Zubehör
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portion
Zutaten
Dough
-
all purpose white flour255 g
-
cornstarch30 g
-
salt1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
water130 g
Chicken
-
onions cut into thin wedges (¼ in.)115 g
-
water995 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
chicken thigh, skinless, boneless cut into strips (¾ in.)340 g
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
vegetable oil1 ½ tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
black pepper, ground¼ tsp
Noodles and Soup
-
water1750 g
-
all purpose white flour to dust
-
sesame oil to drizzle
-
green onions thinly sliced, for garnish2
-
Korean chilli paste to serve (optional - see Tip)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1655.5 mg
Protein
20.3 g
Kalorien
2071 kJ /
495 kcal
Fett
20 g
Ballaststoff
3.1 g
Gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
60 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chicken Soups - CA
9 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Keine Bewertungen
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Keine Bewertungen
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
Keine Bewertungen
Two Pound Apple Pie
Keine Bewertungen
Brazilian Limeade
10 Min
Brazilian Limeade
10 Min
Roasted Banana Affogato
10 Std. 55 Min
Chamomile Tea Latte
10 Min
Cucumber Lime Sorbet
8 Std. 10 Min
Jasmine Rice
35 Min
Classic Zabaglione
15 Min
Orange Sorbet
10 Min