
Geräte und Zubehör
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
Marinated chicken
-
boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)150 g
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
Stir fry udon
-
garlic cloves2
-
shallots20 g
-
olive oil30 g
-
bak choy washed, stem and leaves separated200 g
-
white shimeiji mushrooms washed and separate150 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce10 g
-
sesame oil1 tsp
-
water50 g
-
white pepper powder½ tsp
-
udon noodles soaked in hot water for 1 minute, rinsed400 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
332 kcal /
1387 kJ
Protein
13 g
Fett
17 g
Kohlenhydrate
33 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Natrium
808 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Easy Asian Home Cooking
12 Rezepte
International
International