Geräte und Zubehör
Salsa verde
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
180 g
Zutaten
-
ceapă roșie30 g
-
oțet de vin roșu10 g
-
ulei de măsline extravirgin plus pentru a acoperi80 g
-
cățel de usturoi1
-
capere baby, murate20 g
-
file de anchois conservat în ulei4
-
busuioc proaspăt doar frunzele3 fire
-
pătrunjel verde doar frunzele5 fire
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 180 g
Natrium
1064.1 mg
Protein
6 g
Kalorien
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Fett
81.1 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
12.7 g
Kohlenhydrate
5.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gust de toamnă
7 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Coarne de gazelă
Keine Bewertungen
Înghețată vegană de căpșune
5 Min
Mușchi de cerb cu compot de merișoare, găluște cu ciuperci și dovleac Hokkaido
Keine Bewertungen
Sos de rom cu lapte de cocos
Keine Bewertungen
Pepperoni Vegani
Keine Bewertungen
Legume cu sos Korma și orez basmati; Pâine naan cu usturoi și ceapă roșie murată
Keine Bewertungen
Gazpacho; Patatas Bravas cu Aioli; Churros cu ganache de ciocolată și nucă de cocos
Keine Bewertungen
Submarine cu chifteluțe
55 Min
Bomboane cu cacao, mere și curmale
10 Min
Samosas
Keine Bewertungen
Irish Coffee
Keine Bewertungen
Scones cu dovleac
25 Min