Geräte und Zubehör
Mango on Coconut Sticky Rice
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
water800 g
-
glutinous rice rinsed, soaked for 2 hours or overnight150 g
-
coconut milk150 g
-
sugar50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ripe mango (approx. 1 mango), peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame seeds (optional) for garnishing½ tsp
-
fresh mint leaves (optional) for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
5 g
Kalorien
1245 kJ /
297 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
new style asian
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min
Nasi Lemak
45 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1 Std. 30 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1 Std. 50 Min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 Std. 40 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 40 Min
Mango Sticky Rice
5 Std.
Tom Yum Goong
30 Min