Geräte und Zubehör
Ajvar
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
1200 g
Zutaten
-
patlıcan kemer, uzunlamasına ikiye bölünmüş750 g
-
kapya biber uzunlamasına ikiye bölünmüş ve çekirdeksiz900 g
-
diş sarımsak4 ½
-
soğan ikiye bölünmüş110 g
-
zeytinyağı yağlamak için ekstra zeytinyağı120 g
-
olgun domates dörde bölünmüş300 g
-
tuz2 ¼ tk
-
toz karabiber¾ tk
-
pul biber1 ½ tk
-
limon suyu3 tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1200 g
Natrium
5300.1 mg
Protein
20.8 g
Kalorien
6598.1 kJ /
1577 kcal
Fett
123 g
Ballaststoff
45.4 g
Gesättigte Fettsäuren
17.5 g
Kohlenhydrate
119.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1 Std.
Soğanlı Tarte Flambe
1 Std.
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25 Std. 10 Min
Reyhan Şerbeti
4 Std. 30 Min
Quark'lı Yulaf Ekmeği
1 Std.
Mercimekli Vejetaryen Burger
50 Min
Kişnişli Karidesli Omlet
35 Min
Acılı Domates Sos
50 Min
Avokadolu Humus
15 Min
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 Min
Domates Sosu
40 Min
Haşhaşlı Cevizli Gümüşhacıköy Çöreği
50 Min