Geräte und Zubehör
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
Zubereitung 25 Min
Gesamt 25 Std. 20 Min
8 portions
Zutaten
Almond milk
-
raw almonds220 g
-
water660 g
-
pitted dates4
-
natural vanilla extract½ tsp
Coconut milk
-
desiccated coconut300 g
-
water1000 g
Jelly
-
water room temperature200 g
-
agar agar powder2 tsp
-
pure maple syrup150 g
-
natural almond extract to taste⅛ tsp
Pineapple Syrup
-
fresh pineapple flesh only, cut into pieces (1 cm)150 g
-
orange liqueur (optional) (e.g. Grand Marnier®)1 tbsp
-
water140 g
-
soft dark brown sugar2 tbsp
Assembly
-
fresh pineapple flesh only, cut into cubes (5 mm)100 g
-
coconut flakes toasted30 g
-
fresh mint leaves only, finely sliced6 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
24.4 mg
Protein
9.3 g
Kalorien
2237.6 kJ /
532.8 kcal
Fett
42.5 g
Ballaststoff
10 g
Gesättigte Fettsäuren
24.9 g
Kohlenhydrate
26.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarian Kitchen
87 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Green smoothie
5 Min
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40 Min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 Std.
Almond milk
1 Std. 5 Min
Coconut coffee crunch
24 Std. 20 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Eggplant with burghul
55 Min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 Std. 30 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Orange and mango chia pudding
3 Std. 15 Min