Geräte und Zubehör
Coconut and maca hot chocolate
Zubereitung 5 Min
Gesamt 24 Std. 15 Min
2 portions
Zutaten
-
canned coconut milk800 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
pure maple syrup to taste (optional)1 - 3 tbsp
-
cacao powder to taste1 - 2 tbsp
-
maca powder to taste1 - 2 tsp
-
coconut oil½ tsp
-
ground cinnamon1 pinch
-
salt1 pinch
-
cacao nibs (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
8.6 g
Kalorien
3219.2 kJ /
766.4 kcal
Fett
65.6 g
Ballaststoff
3.3 g
Kohlenhydrate
38.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Dairy free hot chocolate
10 Min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 Min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10 Min
Vanilla cashew yoghurt
24 Std. 15 Min
Fresh turmeric and ginger paste
20 Min
Almond milk
1 Std. 5 Min
Cashew sour cream
10 Min
Maca chocolate bark
50 Min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 Std. 30 Min
Basil, avocado and hemp pesto
5 Min
Cashew Milk (Metric)
5 Min
Healthy chocolate mousse
10 Min