
Geräte und Zubehör
Steamed Beef with Ground Rice
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Beef
-
rice150 g
-
chilli sauce2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
Sichuan pepper½ tsp
-
spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
tamari40 g
-
vegetable oil10 g
-
beef topside, sliced (1 cm)600 g
Cooking
-
water800 g
-
rice240 g
-
iceberg lettuce (approx. 400 g)1
-
sesame oil for serving
-
spring onions finely chopped, for garnishing2
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
713 kcal /
2982 kJ
Protein
39.9 g
Fett
25.2 g
Kohlenhydrate
81.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Chinese
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland