Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce

Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce

4.5 11 Bewertungen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
3 portions

Zutaten

Filling
  • fresh tarragon leaves
    5 g
    fresh chives, cut in pieces (4 cm)
  • artichoke hearts, in oil drained
    80 g
  • ricotta cheese
    100 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
  • chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
    3
  • water ensuring bags are completely covered with water (see tip)
    1400 - 1500 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • red peppers halved and deseeded
    2
  • garlic cloves unpeeled
    4
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • olive oil
    40 g

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 437.8 kcal / 1831.8 kJ
Protein 44.6 g
Fett 22.5 g
Kohlenhydrate 13 g
Ballaststoff 3.9 g
Gesättigte Fettsäuren 5.7 g
Natrium 625.4 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen