Kompatible Versionen
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 Tbsp coriander seeds
- 200 g boiling water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
oder ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 tsp coarse sea salt
- 4 Tbsp dark muscovado sugar
- 1500 - 2000 g whole duck, skin on
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
- 80 g red wine vinegar
Cauliflower Potato Purée
- 400 g cauliflower, cut in florets
- 600 g floury potatoes, peeled, diced (1-2 cm)
- 250 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3617 kJ / 864 kcal
- Protein
- 54 g
- Kohlenhydrate
- 41 g
- Fett
- 51 g
- Ballaststoff
- 6.9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15 min
Duck and Pork Terrine
52hod.
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min