Geräte und Zubehör
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Zubereitung 35 Min
Gesamt 7 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Piri Piri Chicken
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies stems removed, halved4
-
dried bird's eye chillies to taste2 - 4
-
smoked paprika½ Tbsp
-
coarse sea salt1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
olive oil100 g
-
red wine vinegar50 g
-
uncooked, whole chicken spatchcocked (see tip)1500 g
Vegetable Salad
-
mixed vegetables cut in pieces (5-6 cm), (e.g. celeriac, broccoli, carrots, peppers)500 g
-
mayonnaise100 g
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ Tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
44 g
Kalorien
3317 kJ /
792 kcal
Fett
66 g
Ballaststoff
4.1 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 Std.
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Chicken Tikka Masala
45 Min
Butter Chicken
50 Min
Peppercorn Sauce
30 Min
Chicken Tikka
4 Std. 10 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.