Kompatible Versionen
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Porcini Parmesan Stuffing
- 25 g dried porcini mushrooms
- 250 g boiling water
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g bread, torn in pieces
- 3 sprigs fresh parsley leaves
- 2 sprigs fresh rosemary leaves
- 100 g chestnut mushrooms, halved
- 70 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
Fillet of Beef
- 1100 - 1200 g beef fillet
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp unsalted butter
Red Wine Gravy
- 150 g red wine
- 150 g redcurrant jelly
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder ½ tsp beef stock paste, homemade - 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1819.9 kJ / 435 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Kohlenhydrate
- 24.3 g
- Fett
- 20.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 9.5 g
- Ballaststoff
- 1.4 g
- Natrium
- 585.1 mg
Alternative Rezepte
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1j 10 menit
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13sa 15 dk
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1j 10 menit
Peppercorn Sauce
30 menit
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min