Geräte und Zubehör
Sticky Apple Pork Ribs
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
apple juice400 g
-
light brown sugar100 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
lime juice20 g
-
fine sea salt2 tsp
-
cider vinegar2 tsp
-
ground cardamom¼ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried fennel seeds½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
mustard powder½ tsp
-
apple sauce1 Tbsp
-
makrut lime leaves2
-
garlic cloves3
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
pork spare ribs1200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
13.3 g
Kalorien
1017 kJ /
243 kcal
Fett
9.4 g
Kohlenhydrate
26.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Asian-style Beef Stew
2 Std. 30 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Mexican Spare Ribs
50 Min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 Std. 20 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min