Geräte und Zubehör
Gluten free Worcestershire sauce
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
420 gram
Zutaten
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
apple cider vinegar200 g
-
golden syrup150 g
-
molasses40 g
-
tamari60 g
-
ground allspice½ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 420 gram
Natrium
4419 mg
Protein
10.5 g
Kalorien
2823 kJ /
672 kcal
Fett
1.5 g
Ballaststoff
4.77 g
Gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
153.35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Gluten free plain flour
5min
Tomato ketchup
1h 25min
Rice flour
5min
Tomato paste
2h 20min
Gluten free flatbreads
40min
Gluten free baking powder
5min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free barbecue sauce
50min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min