Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken (3 tot 4 cm)
- 100 g gruyèrekaas, in stukken (3 tot 4 cm)
- 40 g pecorino, in stukken (3 cm)
- 30 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 1000 g bloemige aardappelen, in stukken (2 tot 3 cm)
- 350 g melk
- 1 tl zout
- 30 g boter
- 1 snuifje peper
- 2 eieren
- 150 g Napolitaanse salami, in blokjes
- 2 hardgekookte eieren (optional)
- 2 el paneermeel (20 g)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2062 kJ / 493 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Kohlenhydrate
- 34.9 g
- Fett
- 26.6 g
- Ballaststoff
- 2.3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Citroenslush
10min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Hongaarse champignonsoep
30min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 godz. 40 min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45 min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Griekse varkensstoofpot
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h