Geräte und Zubehör
Chocolate chip gluten-free loaf
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
14 slices
Zutaten
-
butter, unsalted softened, plus extra for greasing80 g
-
gluten-free flour, all-purpose240 g
-
cornstarch50 g
-
caster sugar150 g
-
xanthan gum (optional)1 tsp
-
gluten-free baking powder1 ½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
fine salt½ tsp
-
Greek yoghurt200 g
-
eggs2
-
chocolate chips100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
5.2 g
Kalorien
956 kJ /
229 kcal
Fett
9.2 g
Kohlenhydrate
31.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gluten-free Baking
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 Std.
Protein Boosted Acai Smoothie
10 Min
Supergreen Granola
1 Std. 10 Min
Green Dyed Eggs
55 Min
Sesame and Chia Seed Loaf
2 Std. 20 Min
Gluten-free focaccia bread
1 Std.
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 Std. 20 Min
Cardamom Hot Chocolate
20 Min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 Std.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 Min
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.