Geräte und Zubehör
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
Zubereitung 45 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
12 slices
Zutaten
Lemon Cakes
-
sunflower oil plus extra for greasing80 g
-
caster sugar250 g
-
lemon zest and juice1
-
medium eggs4
-
self-raising flour240 g
-
baking powder1 tsp
-
Greek yoghurt130 g
Lemon Curd
-
caster sugar110 g
-
lemons zest and juice1 - 2
-
unsalted butter softened, cut into pieces80 g
-
egg yolks from medium eggs3
-
medium egg1
Swiss Meringue
-
egg whites from medium eggs3
-
caster sugar140 g
-
salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Protein
7 g
Kalorien
1753 kJ /
419 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
0.7 g
Kohlenhydrate
57 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cherry Crumble Cake
1 Std. 45 Min
Lemon Drizzle Madeleines
4 Std. 45 Min
Lemon Tiramisu
6 Std. 25 Min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 Std. 40 Min
Tropical Fruit Orange Cake
2 Std. 40 Min
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1 Std. 5 Min
White Chocolate Mini Cheesecakes
4 Std. 40 Min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6 Std. 20 Min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 Std. 35 Min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 Std.
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min