Geräte und Zubehör
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
Zubereitung 45 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
12 slices
Zutaten
Lemon Cakes
-
sunflower oil plus extra for greasing80 g
-
caster sugar250 g
-
lemon zest and juice1
-
medium eggs4
-
self-raising flour240 g
-
baking powder1 tsp
-
Greek yoghurt130 g
Lemon Curd
-
caster sugar110 g
-
lemons zest and juice1 - 2
-
unsalted butter softened, cut into pieces80 g
-
egg yolks from medium eggs3
-
medium egg1
Swiss Meringue
-
egg whites from medium eggs3
-
caster sugar140 g
-
salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Protein
7 g
Kalorien
1753 kJ /
419 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
0.7 g
Kohlenhydrate
57 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55 Min
Morello Cherry Brownies
1 Std.
Cappuccino Cake
2 Std.
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 Std. 50 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Lemon Drizzle Cake
1 Std. 30 Min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 Std. 35 Min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min
Carrot Cake Cupcakes
1 Std. 20 Min