Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 3 - 4 ząbki czosnku
- 1000 g mięsa wieprzowego, z łopatki lub karkówki, pokrojonego na 3 cm kawałki, lekko zmrożonego (patrz wskazówka)
- 1 ½ łyżeczki soli
- 1 łyżeczka soli peklowej
- 1 ½ łyżki majeranku, suszonego
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka żelatyny w proszku
- 100 g wody, plus dodatkowa ilość do gotowania
- Nährwerte
- pro 1 słoik
- Kalorien
- 2781.5 kJ / 664.8 kcal
- Protein
- 42.8 g
- Kohlenhydrate
- 1.5 g
- Fett
- 53.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 19.8 g
- Ballaststoff
- 0.4 g
- Natrium
- 1313.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Marynowany ser typu feta
170u.
Rolada ze schabu
5h 15min
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1h 30min
Rolada mięsna
1h 10min
Paprykarz à la szczeciński
45min
Majonez
5 min
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3h 25 min.
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Flaczki wołowe
2h 35 min
Schab chrzanowy
2h 30 min
Ser domowy z kozieradką i czarnuszką
1h
Smalczyk z jabłkiem i majerankiem
1h 45min