Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 120 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 20 g ulei de măsline
- 300 g roșii, bine coapte, tăiate bucăți (2-3 cm)
- 100 g ardei grași roșii, tăiați bucăți (2-3 cm)
- 1 lingură ierburi aromate uscate, în amestec (ex. cimbru, rozmarin, măghiran, busuioc, pătrunjel)
- 1 linguriță sare
- 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- 300 g vinete, tăiate cuburi (2-3 cm)
- 200 g dovlecei, tăiați cuburi (2-3 cm)
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 422 kJ / 101 kcal
- Protein
- 3 g
- Kohlenhydrate
- 9 g
- Fett
- 6 g
- Ballaststoff
- 4 g
Alternative Rezepte
Pește și cartofi cu sos de roșii
50min
Dovlecei sotați (200 g)
20 min
Supă de legume
50min
Paste cu legume
45min
Spaghetti din cartofi dulci cu pesto din verdețuri
40min
Vinete sotate (200 g)
30min
Spată rulată de miel, la cuptor
2h 30 min
Vinete sotate (400 g)
Keine Bewertungen
Curry de linte cu dovleac la aburi
1h 15 min
Ghiveci cu tofu
30min
Borș rusesc
50min
Ciorbă de legume (Minestrone)
45min