Geräte und Zubehör
Baked spinach and eggs
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
frozen spinach leaves defrosted500 g
-
hard cheese for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt1 tsp
-
flour50 g
-
milk500 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
eggs6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
15 g
Kalorien
1327 kJ /
317 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
1.8 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Pumpkin Baba Ganoush
45 Min
Pasta Primavera
50 Min
Garlic dip (toum)
15 Min
Paella with kidney beans
55 Min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 Min
Stir-fried noodles with vegetables
30 Min
Baked spinach and eggs
40 Min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 Min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min