Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 garlic cloves, peeled and crushed
- 30 g extra virgin olive oil
- 200 g courgettes, unpeeled, cut into thin sticks (5 cm long)
- 150 g carrot, cut into thin sticks (5 cm long)
- 1 celery stalk (approx 50 g), sliced
- 40 g onion, cut into wedges
- 200 g fresh mushrooms (seasonal), cut into slices
- 50 g leek, cut into slices
- 1 pinch fine salt
- 30 g soy sauce
- 1000 g water
- 1 tbsp coarse salt
- 100 g Chinese vermicelli (glass noodles)
- 100 - 150 g fresh soybean sprouts
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 618 kJ / 148 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Kohlenhydrate
- 12.5 g
- Fett
- 8.5 g
- Ballaststoff
- 3.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Soy milk and Mantou buns
6 godz.
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Mustard Green Rice
35 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 godz. 10 min
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
1 godz. 45 min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min