Geräte und Zubehör
Mussels in white wine and cream sauce
Zubereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
onions cut in halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels, shells scrubbed and de-bearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
single cream, approx. 18% fat100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
6 g
Kalorien
935 kJ /
223 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
0.9 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35 Min
Steamed Fish Fillets
25 Min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min
Thai Mussels
25 Min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 Std.
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 Min