Geräte und Zubehör
Chicken casserole with saffron and orange
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
2 portions
Zutaten
-
orange preferably organic, zest and juice only1
-
ground coriander1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
ground ginger1 pinch
-
chicken (1 whole chicken, see tip)650 g
-
courgettes cut into slices200 g
-
fine salt1 tsp
-
onions cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
dry white wine100 g
-
saffron powder1 sachet
-
200 g water, + 1 tsp chicken stock paste, homemadechicken stock200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
52 g
Kalorien
2899 kJ /
693 kcal
Fett
42.5 g
Ballaststoff
3.8 g
Kohlenhydrate
17.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Poultry
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Rice Wine Fish Fillet
Keine Bewertungen
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9 Std. 15 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Chicken with egg and almond sauce
45 Min
Minestrone
45 Min
Ginger chicken wings
40 Min
Fish soup
40 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min