Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Aluatul pentru colțunași
- 1 lingură ulei vegetal, plus pentru uns
- 150 g apă, plus 10 g dacă este nevoie
- 300 g făină, plus pentru pudrat suprafața de lucru
- ¼ linguriță sare
Umplutura și colțunașii
- 400 g frunze de varză albă, tăiate bucăți
- 1 ½ linguriță sare
- 350 g carne tocată de porc
- 530 g apă
- 20 g sos de soia
-
10
g vin de orez
oder 10 g sake - ½ linguriță zahăr
- ½ linguriță piper măcinat
- 1 lingură ulei de susan, virgin (15 g)
- Nährwerte
- pro 1 bucată
- Kalorien
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Kohlenhydrate
- 7 g
- Fett
- 4 g
- Ballaststoff
- 0.5 g
Alternative Rezepte
Pandișpan
1 godz. 50 min
Gulaș de vită cu găluști de pâine
1 Std. 30 Min
Baghetă
3h 45min
Aluat pentru paste
1h
Chec cu lămâie la aburi
2 Std. 20 Min
Molè de fasole neagră (Chilli cu fasole neagră și ciocolată)
Keine Bewertungen
Brunch spaniol
Keine Bewertungen
Pui cu jalapeño pe frunze de salată verde
Keine Bewertungen
Calzone cu spanac, ricotta și roșii, Frigărui de fructe cu fondue de ciocolată
1 Std. 30 Min
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1h 15min
Clătite din morcovi, cu sos de roșii
1h
Ragù de carne alla bolognese
1h 15min