Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g vin roșu (ex. Beaujolais sau Dolcetto)
- 100 g zahăr
- 1 linguriță miere
- 2 bețe de scorțișoară (cca. 5 g)
- 3 cuișoare
- 800 g pere, curățate, tăiate sferturi, fără cotor
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Kohlenhydrate
- 36 g
- Fett
- 0 g
- Ballaststoff
- 3.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cocktail Bellini
5 min
Pesto
10 min
Somon cu sos de mango, fasole verde și morcovi
1h
Cod de Crăciun la cuptor (Portugalia)
1h 15 min
Paste cu praz și ajvar
30min
Tort de orez cu pastă dulce de fasole azuki
8 godz. 30 min
Three course meal pentru doi
1h 15 min
Unt cu roșii deshidratate, busuioc și parmezan
10 min
Mușchiuleț de porc umplut și Piure de cartofi și țelină
55min
Păstrăv cu sos olandez
50min
Supă de morcovi cu ghimbir
20 min
Somon în sos de ciuperci și smântână, cu cartofi
50min