Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g vin roșu (ex. Beaujolais sau Dolcetto)
- 100 g zahăr
- 1 linguriță miere
- 2 bețe de scorțișoară (cca. 5 g)
- 3 cuișoare
- 800 g pere, curățate, tăiate sferturi, fără cotor
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Kohlenhydrate
- 36 g
- Fett
- 0 g
- Ballaststoff
- 3.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Castane la Varoma
55 Min
Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume
45min
Gazpacho de sfeclă aurie
Keine Bewertungen
Scoici Saint Jacques cu gem de chilli
Keine Bewertungen
File de cod sous-vide, cu cartofi
Keine Bewertungen
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Keine Bewertungen
Panna cotta cu scorțișoară și compot de mere și caise cu ghimbir
Keine Bewertungen
Pahare cu somon și andive
Keine Bewertungen
Bolul cu carne de porc și hoisin
30min
Rață cu cinci arome și ciuperci. Legume asiatice și orez
1 godz. 5 min
Chutney de mango
1h 20min
Supă marocană picantă de linte
40min