Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 yumurta
- 280 g kabak, küp küp kesilmiş (1.5 cm)
- 120 g havuç, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 100 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş
- 1200 g su
- 1 tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 250 g Osmancık pirinci, yıkama suyu berrak olana kadar yıkanıp süzülmüş
- 140 g ton balığı, konserve, yağı süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş
- 100 g siyah veya yeşil zeytin, çekirdeği çıkarılmış, bütün veya doğranmış
- 15 - 30 g kornişon turşu, dilimlenmiş
- 2 - 3 dal taze nane, sadece yaprakları, küçük parçalara bölünmüş
- 1 - 2 yk zeytinyağı, damak tadına göre
-
1 ¼ - 1 ½
yk limon suyu
oder 1 ¼ - 1 ½ yk sirke - 7 - 10 kiraz domates, ikiye ya da dörde bölünmüş
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 2027 kJ / 485 kcal
- Protein
- 21 g
- Kohlenhydrate
- 59 g
- Fett
- 18 g
- Ballaststoff
- 6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Körili Tavuklu Wrap
50 min
Tavuk Dürüm
40 min
Zerdeçallı Yeşil Çay
Keine Bewertungen
Tavuklu Buddha Bowl
1 godz.
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Keine Bewertungen
Biberli Elmalı Ezme
25 min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Keine Bewertungen
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35 Min
Acı Biberli Zeytinyağı
25 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 5 min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 min