Geräte und Zubehör
Ajvar
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
800 g
Zutaten
-
patlıcan kemer, uzunlamasına ikiye bölünmüş500 g
-
kapya biber uzunlamasına ikiye bölünmüş ve çekirdeksiz600 g
-
diş sarımsak3
-
soğan ikiye bölünmüş70 g
-
zeytinyağı yağlamak için ekstra zeytinyağı80 g
-
olgun domates dörde bölünmüş200 g
-
tuz1 ½ tk
-
toz karabiber½ tk
-
pul biber1 tk
-
limon suyu2 tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 800 g
Protein
14.2 g
Kalorien
4309.3 kJ /
1031.1 kcal
Fett
81.5 g
Ballaststoff
29.3 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3 Std. 25 Min
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Keine Bewertungen
Pratik Sucuk
12 Std. 25 Min
Cevizli Bursa Lokumu
3 Std. 5 Min
Soğanlı Tarte Flambe
1 Std.
Ayva Reçeli
1 Std. 25 Min
Tavuk Bulyon
45 Min
Baharatlı Lübnan Ekmeği
3 Std. 20 Min
Sebze Salatası
15 Min
Sebzeli Levrek Çorbası
40 Min
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50 Min
Kurutulmuş Domates Ezmesi
30 Min