Geräte und Zubehör
Tam Buğdaylı Pide
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
2 adet
Zutaten
-
su ekstra 2 tk su350 g
-
instant kuru hamur mayası1 paket
-
bal1 tk
-
tam buğday unu serpmek için ekstra tam buğday unu350 g
-
beyaz un150 g
-
tuz damak tadına göre1 ¼ tk
-
yumurta sarısı1
-
çörek otu1 tk
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 adet
Protein
19 g
Kalorien
2209 kJ /
528 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
13 g
Kohlenhydrate
101.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ramazan'a özel sağlıklı tarifler
30 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2 Std.
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Mini Focaccia
3 Std. 30 Min
Köy Ekmeği
2 Std.
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 Std. 50 Min
Pide
1 Std. 20 Min
Baget ekmek
3 Std. 45 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min