Geräte und Zubehör
Broccolisalat med rød peber og pinjekerner
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 portioner
Zutaten
-
broccoli delt i buketter300 g
-
rød peberfrugt (ca. 150 g), skåret i mindre stykker1
-
æble (ca. 100 g), skåret i kvarte1
-
30 g solsikkekernerpinjekerner30 g
-
olivenolie25 g
-
15 g hvid balsamicofrugteddike15 g
-
honning1 tsk
-
sennep1 ½ tsk
-
1 tsk urtesaltsalt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
4 g
Kalorien
449 kJ /
107 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
3.1 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
50 års jubilæum
50 Rezepte
International
International
Min Kogebog
174 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Grøntsagsfrittata
Keine Bewertungen
Små broccolitærter med bacon
Keine Bewertungen
Kødboller med romescosauce
Keine Bewertungen
Lun linsesalat med bær og spinat
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Avocadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Keine Bewertungen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Keine Bewertungen