Geräte und Zubehör
Grøntsagsfrittata
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
8 stykker
Zutaten
-
parmesanost skåret i stykker (2 cm)60 g
-
basilikumblade10
-
løg, halveretskalotteløg halveret60 g
-
olivenolie plus 1 spsk til stegning20 g
-
courgette skåret i stykker250 g
-
æg, store6
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspidser
-
asparges fine stængler80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 skive
Protein
10 g
Kalorien
599 kJ /
144 kcal
Fett
11 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Keto
26 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Små broccolitærter med bacon
Keine Bewertungen
Kødboller med romescosauce
Keine Bewertungen
Lun linsesalat med bær og spinat
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Avocadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Keine Bewertungen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Keine Bewertungen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Keine Bewertungen