Geräte und Zubehör
Pizza Margherita
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 portioner
Zutaten
Pizzadej
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til smøring30 g
-
vand stuetemperatur220 g
-
1 tsk maltpulversukker1 tsk
-
2 tsk tørgær, (8 g)gær smuldret20 g
-
hvedemel plus ekstra til drys400 g
-
salt1 tsk
Margherita topping
-
mozzarella i mindre stykker200 g
-
hakkede tomater fra dåse250 g
-
salt efter smag2 - 3 knivspidser
-
ekstra jomfruolivenolie1 spsk
-
basilikumblade revet i mindre stykker10 - 16
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
20 g
Kalorien
2544 kJ /
607 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
78 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cheesecake med woodruffsirup
Keine Bewertungen
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Pizzahorn
Keine Bewertungen
Blomsterboller
Keine Bewertungen
Ciabatta
Keine Bewertungen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Keine Bewertungen
Lasagneruller med spinat
Keine Bewertungen
Salte aperitifstjerner
Keine Bewertungen
Mini franskbrød med blommefyld
Keine Bewertungen
Juletræscanapeer
Keine Bewertungen
Juletræsbrød
Keine Bewertungen
Brød af boghvede, chia og kerner
Keine Bewertungen