
Geräte und Zubehör
Beef Teriyaki with Rice
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
2 portions
Zutaten
Marinated Beef
-
honey2 tsp
-
teriyaki sauce70 g
-
sesame oil20 g
-
garlic clove1
-
sake30 g
-
lime juice20 g
-
water20 g
-
cornflour1 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh red chilli deseeded, to taste½ - 1
-
beef cut in slices (1 mm)200 g
Steamed Rice
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
short grain rice180 g
Beef Teriyaki
-
sesame oil10 g
-
sugar snap peas250 g
-
water20 g
-
spring onions sliced (3 mm)8
-
fine sea salt to taste
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
853 kcal /
3574 kJ
Protein
39 g
Fett
23 g
Kohlenhydrate
107 g
Ballaststoff
9.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

JAPANESE CUISINE
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland