Geräte und Zubehör
Thai Steamed Fish With Lime
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh coriander leaves only1 tbsp
-
garlic cloves10
-
bird's eye chillies (chilli padi) adjust to taste5
-
fresh red chillies deseeded2
-
sugar1 tbsp
-
lime juice (approx 4 limes)50 g
-
fish sauce3 tbsp
-
water600 g
-
homemade chicken stock powder1 tsp
-
fresh lemongrass4 stalks
-
barramundi fish (siakap) (1 whole fish), gutted and descaled, scored (see tips)600 g
-
fresh green lime cut in thin slices, to garnish1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
22.1 g
Kalorien
502 kJ /
120 kcal
Fett
1.1 g
Ballaststoff
0.2 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Masala Squid
25 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Nasi Lemak
45 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Nyonya Chicken Rendang
45 Min
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Chicken Porridge
35 Min